Om oss

Vår filosofi har alltid varit att det ska vara roligt att jobba, och att det ska vara trevligt att göra business med oss. Det blir bäst då.

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Vår historia

Det är mycket som har förändrats i den digitala världen sedan vi startade år 2000(!). Men det handlar i grunden forfarande om människor som försöker nå ut med sina budskap. Den stora skillnaden är att nu vill alla ha en kommunikation med kunderna. Ställa frågor, vara nyfikna, och aldrig ta något för givet. Vår filosofi är egentligen ganska enkel: Gör man extra bra jobb till kunderna så blir dom glada och vi blir glada av att dom blir glada.

Vi har märkt att kraven på utbildning har ökat dramatiskt under åren. Nu ska man kunna mycket om allt för att följa och helst leda utvecklingen. Och det går ju inte på egen hand, därför är vår strategi att jobba i nätverk med olika specialister. Inom företaget har vi dessutom delat upp oss inom olika specialområden.

Vi har under årens lopp jobbat både i stora- och små företag, organisationer och kommuner. Den breda erfarenheten hjälper ofta oss och kunderna till ett bättre resultat. Vi vet ofta vad som fungerar i verkligheten och kan hjälpa till att justera planer innan utförandet.

Egentligen handlar webbvärlden om 3 huvudsakliga principer: Bli hittad, bli uppskattad och bli köpt. Det kan vara lite annorlunda för exempel intranät och organisationer, men bra sökresultat och bra innehåll gäller även i dessa fall.

Ni är alltid välkomna att ringa eller mejla oss för en förutsättningslös diskussion kring era behov!

Vem vi är

Anders Alhbin

Anders Alhbin

VD, Projektledare

Bor i Järvsö

Specialist på migrering av interna och externa webbsajter från ett system till ett annat. Vass på WordPress och Sharepoint. Projektledning, rådgivning, teknik.

070/325 33 10

Kontakt

Jörgen Jansson

Jörgen Jansson

Online marketing specialist

Bor i Handen, Stockholm

Expert på online marknadsföring som omfattar konvertering, SEO, UX och annat som gör att dina webbsidor fångar besökarnas intresse. Rådgivning, innehållsarbete, marknadsföring.

0708/66 50 61

Kontakt

Johan Appeltofft

Johan Appeltofft

Sälj- och marknadsföring

Bor i Spånga, Stockholm

Mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring.

0739/82 36 02

Kontakt

Partnernätverk

Utöver oss tre har vi ett nätverk av andra mycket kunniga och erfarna webbexperter som vi kallar in vid behov när vi själva inte har tid
eller när vi behöver djupare kompetens inom områden som vi själva inte jobbar med regelbundet.
Här presenterar vi de vi arbetar med i första hand, men vi har även kontakt med många fler.

Johan Linder

Johan Linder

Webbexpert

Bor i Hong Kong

Kontakt

Veronica Gyllenstedt

Veronica Gyllenstedt

Webbexpert

Bor i Göteborg

Kontakt

Git Söderholm

Git Söderholm

Webbexpert

Bor i Grekland

Kontakt

Kattis Holm

Kattis Holm

Webbexpert

Bor i Trosa

Kontakt

Mikael Jenkler

Mikael Jenkler

Webbexpert

Bor i Stockholm

Kontakt