Webbproduktion

Att bygga en ny webbsida handlar inte bara om snygg design. Det handlar om val av plattform, planering av struktur och innehåll, produktion av bilder och texter, Sökmotoptimering, kopplingar till sociala media och mycket annat.

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Webbproduktion

Det har aldrig varit lättare att tillverka snygga och väl fungerande webbplatser! Det finns exempelvis 10.000 tals snygga mallar att välja mellan bara för WordPress, några gratis och andra för en billig penning. Mycket avancerad funktionalitet finns inbyggd och ännu mera går att lägga till. Detta har paradoxalt orsakat andra problem än förut när systemen var enklare. Nu är det svårare att välja rätt mall för framtidsäkring och att sköta administrationen av sajten.

Vi jobbar idag huvudsakligen med WordPress och kan erbjuda tjänsten Weekend WP Solution vilket innebär att vi tar hand om allt det komplicerade bakom kulisserna så att ni kan fokusera på att jobba med ert innehåll.

Vi har ett antal flexibla grundmallar som vi valt ut som vi tycker är bra och som vi bedömer kommer att finnas kvar och uppdateras på ett korrekt sätt i framtiden. Vi har också valt ut ett antal så kallade plugins för olika syften och funktioner som vi på samma sätt tror är bra.

Slutligen har vi valt att placera allt på en så kallad Managed hosting plattform som är specialbyggd för WordPress och där leverantören av den plattformen tar ansvar för säkerhet, prestanda och grundläggande uppdateringar av verktyget WordPress, vilket gör att sidorna ligger på en trygg, snabb, professionell plattform som normalt bara större företag och organisationer har råd med.

Vi jobbar naturligtvis även med andra verktyg än WordPress, det är kundens behov och önskemål som styr valet av verktyg.

Sen kan vi självklart även hjälpa till med sidornas innehåll. Egentligen är det ju detta som är den största utmaningen. Det ska vara meningsfulla och snygga bilder samt bra texter som även tar hänsyn till vad konkurrenterna gör.

Det gäller även att hitta olika metoder för att förstå vem dina besökare är och vilka behov som finns. En publik webbplats bör dessutom delvis vara utformad som ett instrument för köp eller att generera leads. Helst båda delarna. Det kan exempelvis handla om separata kampanjsidor som är renodlade för säljaktiviteter.

Det finns mängder av metoder för att uppnå allt detta som ni ser dagligen utan att tänka på det. Exempel på det kan vara olika förtroendeskapande signaler, gratis rapporter, chattar och erbjudanden. Med andra ord: Det gäller att planera ordentligt för att skapa en framgångsrik webbplats, och även tänka igenom vikten av rätta sociala medier och annonsering. Titta även närmare på vår tjänst Konvertering som handlar mycket om detta.

Ni är alltid välkomna att ringa eller mejla oss för en förutsättningslös diskussion kring era behov!

Vill du veta mer om webbproduktion?

Fyll i din e-post adress nedan så skickar vi dig en länk till en nedladdningsbar pdf med mycket mer intressant information om vad man skall tänka på i en webbproduktionsprocess.

Vi använder enbart din e-post adress för att skicka dig den beställda informationen samt eventuella framtida nyhetsbrev och inlägg i ämnet om du så godkänner nedan.

Vi lämnar inte ut din e-post adress till någon annan part.

Våra tjänster

Kontakta mig för mer info!

Anders Alhbin

Anders Alhbin

Projektledare

Maila Anders
070/325 33 10

Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte