Projektledning & Rådgivning

Ett webbprojekt kan se ut på många olika sätt. Allt ifrån ett totalt nytänk kring hur kunderna ska bemötas till ganska små förbättringar som gör att sajten upplevs som mera trovärdig och säljer bättre. 

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Projektledning

Projektledare i webbprojekt. Vad kan gå fel? Svaret är massor. Du ska ha planerat långt i förväg, säkrat upp rätt personal, testat systemen, kontaktat alla viktiga beslutsfattare mm. Det gäller att ha järnkoll. Det hjälper till att, som vi, ha varit inblandad i väldigt många projekt för att veta var fallgroparna finns.

På sidorna som handlar om konvertering, webbproduktion och migrering kan du se lite mer djupgående information om vad man skall tänka på inom respektive område. Vi gör gärna jobbet åt dig så att du helt kan fokusera på din egen affärsverksamhet. Men vi är även villiga att fungera som bollplank i början av processen och även komma med idéer under projektets gång.

Rådgivning

Vi anser att en rådgivning inte alltid behöver innebära att vi gör själva jobbet. Ett exempel skulle kunna vara en rådgivning inför en migrering. Vi kan gå igenom viktiga moment och organisationen för att säkra upp en framgångsrik migrering. Det kan definitivt betala sig i längden.

En annan situation kan vara generell rådgivning kring digital marknadsföring där vi pekar på svagheter och möjliga förbättringar i ert digitala erbjudande. Vi är dock alltid beredda att kavla upp ärmarna och även utföra själva arbetet.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era behov!

Våra tjänster

Kontakta mig för mer info!

Anders Alhbin

Anders Alhbin

Projektledare

070/325 33 10
Kontakt via mail

Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte