Tjänster som vi erbjuder

Företaget har alltid funnits i webbsektorn, men på senare tid har vi breddat oss och gått in i online-marknadsföring. Detta för att kunna hjälpa våra kunder mer heltäckande.

Våra tjänster

Weekend Webbexperterna är experter på webbkommunikation och har jobbat sedan år 2000 med att hjälpa företag att skapa levande och effektiva webbplatser med många nöjda kunder. Se gärna vår lista med uppdrag som vi haft genom åren. Referenspersoner kan lämnas på begäran.

Vi arbetar utifrån en helhetssyn och erbjuder ett brett och djupt kunnande inom  många olika områden med fokus på fyra delar:

Dessa fyra områden är ofta på något sätt involverade i varje webbprojekt och inte sällan i det flöde som vi beskriver här.

Först planerar man vad man skall ha sin webbplats till, sedan startar man ett projekt som styr det hela från start till mål, man funderar på konvertering, det vill säga – hur får jag besökarna att faktiskt köpa mina varor eller tjänster som jag erbjuder. Sedan skall man utveckla och producera själva den nya webbplatsen med allt vad det innebär för att slutligen troligen flytta över en hel del innehåll från en äldre till den nya sajten.

Det behöver nödvändigtvis inte vara i den ordningen, men det är ett vanligt scenario.

Vi kan hjälpa till med en eller flera av dessa olika områden, eller även bara delar av respektive.

Läs mer om respektive område och varmt välkomna att kontakta oss för mer information eller för referenser på utförda arbeten.

 

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Skype, Google hangouts eller Teamviewer så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Har ni inte tillgång till något av dessa verktyg, så löser vi det ändå.

Läs mer och boka möte