Tjänster som vi erbjuder

Företaget har alltid funnits i webbsektorn, men på senare tid har vi breddat oss och gått in i online-marknadsföring. Detta för att kunna hjälpa våra kunder mer heltäckande.

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Våra tjänster

Weekend Webbexperterna är experter på webbkommunikation och har jobbat sedan år 2000 med att hjälpa företag att skapa levande och effektiva webbplatser med många nöjda kunder. Se gärna vår lista med uppdrag som vi haft genom åren. Referenspersoner kan lämnas på begäran.

Vi arbetar utifrån en helhetssyn och erbjuder ett brett och djupt kunnande inom  många olika områden med fokus på dessa delar:

Det första området – webbinarier – är ju något som har blivit väldigt aktuellt på senare tid och alltfler utnyttjar detta i sin verksamhet.

Dessa fyra sista områdena är ofta på något sätt involverade i varje webbprojekt och inte sällan i det flöde som vi beskriver här.

Först planerar man vad man skall ha sin webbplats till, sedan startar man ett projekt som styr det hela från start till mål, man funderar på konvertering, det vill säga – hur får jag besökarna att faktiskt köpa mina varor eller tjänster som jag erbjuder. Sedan skall man utveckla och producera själva den nya webbplatsen med allt vad det innebär för att slutligen troligen flytta över en hel del innehåll från en äldre till den nya sajten.

Det behöver nödvändigtvis inte vara i den ordningen, men det är ett vanligt scenario.

Vi kan hjälpa till med en eller flera av dessa olika områden, eller även bara delar av respektive.

Läs mer om respektive område och varmt välkomna att kontakta oss för mer information eller för referenser på utförda arbeten.