webCreator blir Weekend WP Solution

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Hösten 2007 beslutade vi oss för att konstruera ett eget publiceringsverktyg som vi döpte till webCreator. Vi ansåg att de flesta verktygen på marknaden var onödigt komplicerade för det absolut vanligaste ändamålet, att göra snabba och enkla uppdateringar på webbsidor. Sedan dess har vi använt webCreator till de flesta av våra kunder som vi byggt webbsidor åt samt även sålt det separat till andra som vill ha ett bra verktyg att jobba med.

Under 2017 fick vi dock fatta ett viktigt beslut. Verktyget webCreator var byggt med en teknik som snart skulle sluta underhållas av Microsoft och valet var att koda om hela verktyget vilket skulle bli ett omfattande arbete, eller så fick vi lägga ner det helt och hållet. Vi hittade istället en tredje väg!

Vi hade parallellt med webCreator jobbat en hel del med WordPress åt vissa kunder och visste att det i grunden var ett bra verktyg som dock kunde vara lite för komplicerat för vardagsanvändare. Det krävde även en hel del kompetens för att kunna göra bra, effektiva och säkra installationer.

Vi beslöt oss då för att utveckla oss ännu mer i WordPress och började leta efter bra mallar och bra plugins som vi skulle vilja ha i en tjänst som skulle kunna ersätta vårt verktyg. Kraven var samma som med webCreator – det skall vara enkelt för anvädarna att jobba med sina webbsidor!

Nu är vi klara med arbetet och lanserar version 1 av vår nya lösning som vi döpt till Weekend WP Solution. Vi kan nu fortsätta att serva kunder som vill jobba med sina webbsidor på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva bekymra sig för allt tekniskt bakomliggande!

Läs allt om Weekend WP Solution (WWPS) här.

Har du frågor eller funderingar kring detta? Kontakta oss!

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte