Monas simskola ny kund hos oss

Boka ett online-möte

Kontakta oss

10 november, 2021 | Allmänt, Wordpress / WWPS

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

Förutom hennes huvudverksamhet simskolan som hon har drivit i många år i olika anläggningar, så har hon även en sportskola samt är engagerad i 2 badanläggningar, Breviksbadet på Lidingö samt Duva pool i Linköping.

Så här beskriver hon själv sin simskoleverksamhet:

Människor i alla åldrar lär sig bemästra vattnets utmaningar i Monas simskolor. Från de minsta små som i en trygg famn njuter av det varma vattnet i babysim vidare till barnets första egna simtag som senare utvecklas till längre simsträckor, djupare vatten och trygghet i fler moment. 

Det är aldrig för sent att bli en duktig simmare. Även den som är vuxen och vill ha målinriktad träning för att utveckla sitt simsätt eller lära sig crawla är välkommen till dem. Man kan träna i grupp eller få privatlektioner för att utveckla sin teknik. Vi erbjuder även särskild simskola för kvinnor.

Deras personliga undervisningsstil är inspirerad både från Sverige, USA och Indien och bygger på att utvecklingsmålen sätts utifrån individens förutsättningar. Alla simlärare är trygga och erfarna vuxna som ger individuell coachning för att varje elev ska kunna nå dit de vill.

Läs mer om Monas simskola samt hennes andra verksamheter här:

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer

Ny kund – BRF Marketenteriet

Vi välkomnar BRF Marketenteriet som kund hos oss! BRF Marketenteriet är en bostadsrättsförening som ligger i området Järla Sjö i Nacka kommun.

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte