Ny kund – BRF Marketenteriet

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Bryggan i Järla Sjö

12 juni, 2020 | Allmänt, Wordpress / WWPS

Vi välkomnar BRF Marketenteriet som kund hos oss!

BRF Marketenteriet är en bostadsrättsförening som ligger i området Järla Sjö i Nacka kommun. Det är en av områdets 17 bostadsrättsföreningar, och ligger i Järla Sjös nordöstra hörn. 

Föreningens annorlunda namn kommer från att ett av husen på grannfastigheten tidigare har fungerat som marketenteri, därav föreningens namn. Så här beskrivs ett marketenteri på wikipedia: “Marketenteri är ett försäljnings- och serveringsställe vid militärförläggning, särskilt för meniga, vanligen med ett sortiment liknande en kiosk eller ett kafé. Begreppet förekommer även på andra institutioner och vissa arbetsplatser. På längre militära övningar brukade det även finnas en fältvariant, bland annat i form av marketenterikistor. Populärt är det kallat ”markan”.”

Föreningen består av 38 bostadsrätter, och inflyttning skedde i december 2005.

BRF Marketenteriet använder sig av vår tjänst Weekend WordPress Solution (WWPS) och ni kan läsa mer om föreningen här:

https://marketenteriet.nu/

BRF Marketenteriet

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte