Webbinarium om webbinarieverktyg

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Webbinarium om Webbinarier

Observera att detta är ett så kallat on-demand webbinarium som ni kan se direkt, eller på tidpunkt som passar er, men att vi då inte är med live och svarar på frågor som vi säger i webbinariet. MEN – att ni ändå kan skriva in era frågor i chatten under webbinariets gång, så svarar vi er i efterhand via e-post!

25 juni, 2020 | Webbinarier / Online möten

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Då vi hade ett flertal kunder som efterfrågade vår hjälp med detta så gjorde vi en omfattande research på marknaden med webbinarieverktyg och upptäckte att det var inte helt lätt att hitta ett bra verktyg som tickade i alla boxar vi och våra kunder hade.

Men efter ett par månaders arbete och omfattande testande, så har vi nu landat i ett verktyg för oss själva och våra kunder och har dessutom lanserat tjänsten Weekend Webinar Solution där du som kund helt kan fokusera på att genomföra dina webbinarier och där vi tar hand om allt det bakomliggande tekniska åt dig! Signa upp och kör igång med dina webbinarier inom ett par dagar!

Det vi också blivit bra på är att veta vilka olika saker man bör kolla upp när man skall välja sitt verktyg. Det är nämligen inte säkert att det verktyg som passar oss är det bästa för dig, det beror på dina behov och vad du i huvudsak skall använda det till.

Så om du är på jakt efter ett webbinarie-verktyg och vill ta del av det arbete som vi lagt ner under våren, då är du varmt välkommen att titta på vårt webbinarium om webbinarier! Där går vi under ca 40 minuter igenom de olika punkter man bör tänka på (22 för att vara exakt) när man väljer sitt verktyg. Registrera dig och se det direkt (eller när det passar dig) med den gröna knappen!

Vi redovisar också vilket verktyg vi slutligen valde i första hand för oss själva och våra kunder och varför vi valde just detta.

Och vi går igenom vad vi kan erbjuda er för hjälp om ni skulle känna att ni inte har tid / ork / kunskap nog att själva leta rätt verktyg / sätta upp det / lära er det.

Nu är det ju semestertider och vi tänkte försöka ha lite ledigt i sommar, så det ni kan göra just nu är att se ett on-demand webbinarium. Det betyder att ni kan se på det precis när ni själva vill, men det betyder å andra sidan att vi inte är med och kan svara på frågor live.

MEN – det går utmärkt att chatta in frågor till oss ändå under webbinariets gång så kommer vi att svara er på alla era frågor och funderingar i efterhand via e-post, förhoppningsvis inom någon dag eller så!

Om ni känner att ni vill prata med oss efter webbinariet så rekommenderar vi att ni bokar ett online-möte med oss. Vi kommer att ha bokningsbara tider även under sommaren även om något färre än normalt.

Alternativt kan ni ringa oss på 08/400 214 50 och välja sälj, vi svarar så mycket vi kan även under sommaren även om vi inte kan garantera 100% bemanning – men prata då bara in ett meddelande så ringer vi upp snarast möjligt.

Det går även utmärkt att kontakta oss via formuläret här.

 

Detta webbinarium är dessutom bara det första i en planerad serie om 3 webbinarium om webbinarier.

Del 1 är alltså det som finns tillgängligt nu och där vi går igenom själva verktyget.

Del 2 kommer att handla om utrustning och miljö där vi går igenom vad ni behöver för teknisk utrustning för att kunna genomföra ett professionellt webbinarium. Vi pratar också lite om den miljö som ni befinner er i och vad ni bör tänka på där. Vi hade hoppats kunna spela in detta innan sommaren, men det har tyvärr blivit försenat tack vare problem att få tag på utrustningen (det verkar som om alla köper webbkameror och mikrofoner nu….). Men det kommer förhoppningsvis i slutet av sommaren.

Del 3 kommer att handla om själva innehålletVad skall ni egentligen prata om och hur skall ni framföra det på bästa sätt? Detta kommer efter sommaren!

Så – varmt välkomna att prata webbinarier med oss!

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Ny kund – BRF Marketenteriet

Vi välkomnar BRF Marketenteriet som kund hos oss! BRF Marketenteriet är en bostadsrättsförening som ligger i området Järla Sjö i Nacka kommun.

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte