Vi välkomnar Boardclic som ny kund

Boka ett online-möte

Kontakta oss

BoardClic logotype

30 april, 2021 | Wordpress / WWPS

Vi välkomnar BoardClic som ny kund hos oss på Weekend Webbexperterna.

BoardClic jobbar bland annat med en utvärderingsplattform för styrelser och ledningsgrupper och som tillsammans med deras konsulttjänster är tänkta att ge styrelser och ledningsgrupper en kommersiell fördel och kunna driva verkliga framsteg för deras företag.

De vill ge sina kunder de bästa analytiska verktygen för att förbättra sina framtidsutsikter och anser att friska bra företag gör världen till en bättre plats.

BoardClic köper vår tjänst Weekend WordPress Solution (WWPS) vilket gör att de kan fokusera på sin sajts innehåll och inte behöver lägga tid på bakomliggande tekniskt krångel.

Läs mer om dem på deras hemsida.

https://boardclic.com

BoardClic webbsajt

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer

Ny kund – BRF Marketenteriet

Vi välkomnar BRF Marketenteriet som kund hos oss! BRF Marketenteriet är en bostadsrättsförening som ligger i området Järla Sjö i Nacka kommun.

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte