Vi välkomnar Björnbloggen som kund hos oss!

Boka ett online-möte

Kontakta oss

Björn Lundén

Björn Lundén

12 maj, 2021 | Allmänt, Wordpress / WWPS

Vi välkomnar Björnbloggen som kund hos oss på Weekend! Den drivs av Björn Lundén, mannen som startade ett av Sveriges mest framgångsrika kunskaps- och programvaruföretag.

Idag har han inget ägande i Björn Lundén AB, men arbetar fortfarande med böcker och kurser. Det hindrar honom dock inte att vara väldigt aktiv på sin blogg.

Han startade bloggen då han hade mycket att berätta från sitt intressanta liv och att han är en man som gillar att skriva märks, då han publicerar flera inlägg dagligen!

Han beskriver sig själv så här på bloggen:

Jag är en man som haft tur i det genetiska lotteriet och fötts med ett ljust sinnelag. Jag blir sällan sur och irriteras sällan över mina medmänniskor. Jag är bra på att pudla när jag har gjort fel (och det gör jag inte så sällan).

 

Gillar att sätta rekord, som att jag har världsrekord i åldersskillnad mellan min äldsta och min yngsta fru (66 års skillnad). Och att jag har sprungit det första av tio maratonlopp vid 59 års ålder.

 

Jag tittar aldrig på nyheter på tv, men tycker om att lära mig nya saker. Just nu handlar det om att lära mig spela boogie-woogie på piano, att lära mig spanska samt att redigera film, inklusive inläggning av spanska undertexter.

 

Sedan decennier har jag skrivit böcker, vilket jag älskar. Både ekonomiböcker och romaner. Just nu skriver jag om sociala konstruktioner såsom kärleken, religionen, pengarna och döden.

 

Jag älskar att se till att jag befinner mig någon annanstans, som bortom bergen i Dan Anderssons Tiggarn från Luossa.

Då Björn tillbringar en hel del tid i Colombia, så finns bloggen i 2 delar, en för Sverige och en för Colombia.

Följ gärna hans blogg om ni är intresserade av de ämnen han skriver om (mycket blandat) eller bara gillar att läsa roliga och intressanta blogginlägg 🙂

https://litura.se

Bjornbloggen

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer

Ny kund – BRF Marketenteriet

Vi välkomnar BRF Marketenteriet som kund hos oss! BRF Marketenteriet är en bostadsrättsförening som ligger i området Järla Sjö i Nacka kommun.

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte