Digitala möten ökar

Boka ett online-möte

Kontakta oss

17 mars, 2020 | Webbinarier / Online möten

I dessa Corona-tider när väldigt många jobbar hemifrån så har digitala möten blivit väldigt viktiga för många för att kunna driva verksamheten vidare. Det kan gälla interna möten inom företaget/föreningen, kundmöten, säljmöten, utbildningar och mycket annat.

Vi på Weekend Webbexperterna har sysslat med digitala möten i många år och har god erfarenhet av tekniken. Vi jobbar idag främst med Google’s verktyg Meet, men kan även hjälpa till med andra verktyg.

Känner du dig osäker på vad du behöver för din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi till. Låt oss ta ett online-möte för att visa hur det fungerar 🙂

Det kan gälla att sätta upp något enstaka möte, till att sätta upp er egna miljö för möten, utbildningar, direktsändningar live, med mera.

>>> Boka onlinemöte här

 

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte