Välkommen Ulrikas Butik som kund till Weekend Webbexperterna

Boka ett online-möte

Kontakta oss

BoardClic logotype

18 mars, 2020 | Allmänt

Välkommen Ulrikas Butik som ny kund hos oss på Weekend Webbexperterna.

Ulrikas Butik säljer huvudsakligen en bok. Och en speciell bok.

Det här är något så udda som en rolig bok om begravningar – din begravning faktiskt! Med inspirerande idéer, roliga tankar och tänkvärda råd om praktiska saker blir det en ren glädje att fundera på sitt sista kalas, hur konstigt det än låter. Som inför vilken resa som helst är halva nöjet att planera i förväg, och den här boken blir dessutom till stor hjälp för de som inte följer med på resan…

Den här boken kan vara nyttig att läsa – och fylla i – för alla, inte bara den som närmar sig den sista resan. För den är framförallt en stor hjälp för de som blir kvar och som ska planera för det sista avskedet. Och ju mer oväntat det olyckliga händer, desto större blir chocken och sorgen för de som är kvar. Att då ha en tydlig instruktion om hur den avlidne vill ha det kommer att vara till stor hjälp.

Ulrikas Butik är byggd på vår tjänst Weekend WordPress Solution (WWPS) i kombination med WooCommerce webbutik.

Läs mer i butiken.

https://ulrikasbutik.se 

Ulrikas Butik

Senaste nytt

Dags att se över sina lösenord

Ingen har väl undgått nyheterna om det stora dataintrånget nyligen som ställde till det för många företag och myndigheter. Hackarna blir skickligare och försöken ökar, så det är dags att skruva upp säkerheten för sina webbsajter.

läs mer

Monas simskola ny kund hos oss

Vi välkomnar Monas Simskola som kund till oss på Weekend Webbexperterna. Ägaren – Mona Bhat – är en aktiv entreprenör som driver flera olika verksamheter.

läs mer

Webbinarium om webbinarieverktyg

Nu har vi på Weekend Webbexperterna dykt in i ett nytt och spännande område som blivit väldigt aktuellt på senaste tid, nämligen webbinarier. Välkommen att se vårt webbinarium om webbinarieverktyg!

läs mer
Google meet

Boka Onlinemöte

Boka online möte med oss via Google Meet så kan vi diskutera era behov och se hur vi kan hjälpa er!

Läs mer och boka möte